Субота, 20 Квітня 2024 р.
4 Жовтня 2019

ВОСЕНИ ЗАЗИРНІТЬ У «КОМОРУ»

Ні, йдеться не про бабусин льох, а про V театральний фестиваль «Комора», що проводитиметься в Кам’янці 17-20 жовтня. Картоплі, буряків чи компотів тут не надибаєш, зате вражень, емоцій і цікавих вистав – море.

15 чудових театрів з усієї України і колектив із Польщі, безліч крутих майстер-класів з акторської майстерності, сценічної мови, сценічної пластики від суперпрофесіоналів, цікаві розваги для дітей та ефектні вистави для дорослих… Чого тільки не обі­цяють організатори.
– Попри всі наші фінансові негаразди, фестивалю бути, – запевняє організаторка заходу, режисерка Галина Коротенко-Молдован. – Вірю, що ви, дорогі наші глядачі, обов’язково прийдете, купите квиток і цим трохи допоможете нашому дійству відбутися! Адже програма цьогоріч наднасичена. «Комора» – унікальний фестиваль для Кам’янця-Подільського, та й Хмельницької області, насичений подіями і чудовими колективами, які щороку приїжджають до нас з усієї України і навіть з-за кордону.
Квитки можна придбати в готельно-ресторанному комплексі «7 Днів» (на ресепшн) або у РЦКМ «Розмай». Вартість на 4 дні – 250 грн, на 1 день – 100 грн.
Додаткова інформація за номером: 098-576-22-28.
Детальну програму читайте в наступному номері газети «Подолянин».