П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
15 Листопада 2019

«ЛІГА СМІХУ»: «ФОРМАТ» VS «ВЕТЕРАНИ»

Мультиплікаційними героями, гуцулами, медиками, майстрами українського гопака, реперами, депутатами, екстрасенсами, – ким тільки не були гумористи кам’янецької КВН-команди «Наш формат» за період участі у відомому українському телешоу «Ліга сміху».

У п’ятому сезоні наші хлопці успішно дебютували в телевізійній версії шоу на каналі «1+1». Щоп’ятниці все місто рвало животи від сміху і, затамувавши подих, чекало фінального «Наш формат» проходить далі!». І ось уже сьогодні, 15 листопада (о 20.25), в ефір вийде остання фінальна гра «форматівців» проти «Ветеранів космічних військ» (Київ, Остер, Прилуки).
На офіційних сторінках на­шої команди в соцмережах уже з’явилася інформація про те, що цього сезону Кубок, на жаль, ді­стався суперникам, але ІІ місце з-поміж 14 найсмішніших команд України – це не менш гідно.
– Сезон пролетів миттєво. Було відчуття, що тільки недавно, 28 січня, ми чекали оголошення результатів фестивалю в Одесі, а сьогодні вже зіграна фінальна гра, – розповідає капітан команди Володимир Черняк. – Вважаємо, що для нас цей досвід був дуже важливим і вдалим, беручи до уваги те, що ми були одним із двох фіналістів серед 22 команд фестивалю і 14 команд сезону.
Чи було нам важко? Так. Підготовка дуже затратна по часу, перед самою грою ми проводимо два тижні в Києві, це посилене написання матеріалу і редактура, а перед цим ще 1-2 тижні вдома по 8-12 годин на добу.
По завершенню сезону «Ліги сміху» свої плани на майбутнє можемо розділити на 3 етапи. Перший – сімейний, плануємо більшу частину часу проводити з рідними і трохи менше приділяти часу творчості, гумору та комедії. Другий – це підготовка до нового фестивалю «Ліги сміху» в Одесі, адже на новий рік потрібно ставити собі нові цілі для того, щоб здивувати прихильників та глядачів. І маємо надію, що третій етап – це 6-й сезон «Ліги сміху». А якщо глобально – плануємо постійно працювати і отримувати від цього задоволення!
Нагадаємо, що у півфіналі «Наш формат» переміг у гумористичному протистоянні команду «Днепр», а раніше – «Пішло, поїхало».

Ольга БАНАХ.