Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
22 Листопада 2019

ГОЛОВНИХ ЯЛИНОК БУДЕ ДВІ

Справжній великий Різдвяний ярмарок пообіцяли кам’янчанам облаш­тувати біля Ратуші.

– Такого в нашому місті ще не було! – стверджує заступник міського голови Вадим Савчук. – Із 13 грудня по 20 січня, щодня, у найкращих українських тради­-ціях – розваги для всієї родини, цікаві конкурси та народні гуляння, яскраві шоу для дітей за участі улюблених героїв та майс­тер-класи, вертепи, етнофестиваль, колядки, щедрівки та багато іншого.
На ярмарку в Кам’янці-Подільському буде весело, навіть гаряче та обов’язково смачно – різноманітні українські смаколики, традиційна випічка, страви з мангала та ароматні напої не залишать байдужими навіть вибагливих гурманів.
Як повідомили в мерії, Кам’янець прикрасять дві великі новорічні ялинки, що обов’язково стануть не лише голов­ними фотозонами, але й епіцентрами святкових подій. Встановлені вони будуть у парку Героїв Євромайдану, як і торік, а також на майдані Польський ринок. До речі, в Старому місті новорічна красуня з’явиться вже 13 грудня, в день відкриття тут Різдвяного ярмарку й театралізованого дійства «Андріївські вечорниці на Поділлі».
За хорошою традицією, з 19 грудня у Виставковій залі працюватиме Світлиця Святого Миколая, що тішитиме найменших кам’янчан у кожні вихідні впродовж місяця. Заплановані також фольклорний фестиваль «Подільська Маланка», свято Пампуха, Водохреще та інші події. Тому готуйтеся й слідкуйте за анонсами!