П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
27 Грудня 2019

БІЛИЙ І ПУХНАСТИЙ, ТА ЗІ СТАЛЕВИМИ НЕРВАМИ!

Із закінченням року Жовтого Земляного Кабана закінчується і 12-річний астрологічний цикл. Початок нового принесе Білий Сталевий Щур 2020 року – норовлива і капризна тварина, тому нам усім доведеться йти на поступки, аби йому догодити. Покровитель року поважає сильних і сміливих, тож, якщо ви не відступите від мети, він вам віддячить. Наступний рік – час позитивних змін і швидких рішень, потрібно брати на себе відповідальність за все, що відбувається у вашому житті, не лінуватися і ніколи не пускати все на самоплив. Щур – перший знак зодіаку, а отже, це ідеальний для амбітних і цілеспрямованих людей період. І якщо ви вирішите різко змінити напрямок діяльності – знайти нову роботу, відкрити бізнес, почати інвестувати, то везіння та удача ніби самі нестимуть вас до мети.
Що ж віщують зірки кожному знаку зодіаку?

ОВЕН

Для Овнів 2020 рік буде на диво збалансованим і спокійним, навіть попри те, що він високосний. Реалістичний, практичний Щур стримає амбіції Овна і підкаже людям, народженим під цим знаком, як домогтися бажаного. Головне – прислухатися до голосу розуму, і удача в усіх справах забезпечена. Особливий успіх чекає Овнів на ниві фінансових вкладень, які обов’язково принесуть прибуток.
Щодо сімейних справ – знадобиться терпіння і вміння не лише слухати, а й чути рідних. А ще будьте уважними до нових знайомств, їх виникне чимало, а деякі будуть на руку.
Не забувайте про здоров’я! Організм потребує уваги, не варто нехтувати профілактикою. Налаштуйтеся на активний спосіб життя, раціональне харчування, відмову від шкідливих звичок.

ТЕЛЕЦЬ

Зібраність, відповідальність і розсудливість – три стовпи, на які повинні спиратися Тельці 2020 року. Якщо ви зможете виконувати справи вчасно і ставити перед собою амбітні завдання, то Щур не пошкодує для вас багатьох благ Всесвіту. Зірки радять зберігати душевну рів­новагу в будь-яких ситуаціях і не брати все близько до серця.
Як і для Овнів, для Тельців рік буде вдалим у фінансовому плані, що дозволить істотно поліпшити житлові умови. Більше того, все, що ви почнете цього року, годуватиме ще й у майбутньому.
Найкращим періодом для втілення мрій стане весна, тому не прогавте цікавих пропозицій. Сміливо використовуйте свою фантазію, беріться за, здавалося б, нездійсненне – і удача чекає на вас!

БЛИЗНЮКИ

Якщо торік ви були не надто товариськими і зосередженими на власних справах, то 2020-го у ваше життя будуть приходити люди з дружбою, любов’ю і ніжністю. Не поспішайте відкривати всім своє серце, придивляйтеся, серед них обов’язково знайдеться людина, яка змінить ваше життя.
Ще у вас прокинеться нестримна пристрасть до марнотратства: захочеться
но­вих дизайнерських речей, красивих меблів, прикрас, і зірки не будуть вас відмовляти. Купівля розкішних дрібничок підніме вас на інший рівень споживання і змусить задуматися про нові джерела доходу. До речі, небезрезультатно. Тому все недарма.
Астрологи радять уважніше ставитися до здоров’я. Щоб убезпечити себе від захворювань – не забувайте вести активніший спосіб життя.

РАК

Романтичному Раку рік Щура теж обіцяє серйозні зміни. Вони стосуватимуться як особистого життя, так і проривів у кар’єрі та фінансових справах. Раки, постарайтеся бути готовими до цих змін, во­ни зажадають від вас зібраності й уміння планувати! І якщо не опускатимете рук – усе вийде.
Проте остерігайтеся суперечок на гроші, адже для вас існує чималий ризик програти через азарт. Краще навчитися вирішувати конфліктні ситуації мирно.
Пам’ятайте про серце і нервову систему. Вони не залізні, тому потрібно їх берегти. Рекомендується відмовитися від шкідливих звичок. Літнім людям варто остерігатися загострення хронічних хвороб.

ЛЕВ

У Левів виникне тенденція працюва­ти до перевтоми і не шкодувати себе аж до стресу. До певного моменту резерву здоров’я вистачить, але восени вони можуть опинитися в стані виснаження. Тому влітку слід подбати про себе. Зірки передбачають вам кар’єрний зліт у першій половині року. Особливо вдалими можуть виявитися березень і травень. Ви­рішення всіх власних фінансових проблем Лев цього року зобов’язаний взяти на себе. Не варто довіряти їх друзям чи знайомим, навіть якщо вони здаються досить компетентними.
Леви і Левиці не будуть обділені увагою прихильниць і прихильників. Не шкодуйте енергії та коштів на предмет свого обожнювання, адже саме друга половинка подарує вам почуття, про які будете пам’ятати все життя.

ДІВА

Практичні Діви легко знайдуть спільну мову з господарем прийдешнього року Щуром. Тому Діві можна проявляти авантюрність, сміливо брати нові рубежі. Проте зірки настійливо рекомендують представникам цього знаку зібратися з думками і перестати поспішати. Якщо Діви зможуть тверезо оцінити реальні можливості та шанс на перспективний розвиток, то до їхніх ніг впадуть будь-які «хочу».
Діви можуть радикально змінити імідж, розпочати ремонт, поміняти роботу чи партнера, переїхати в іншу країну. Тільки не треба затягувати з ухваленням рішення, інакше можете передумати. Пам’ятайте: найкращий час – це зараз!

ТЕРЕЗИ

Рік Жовтого Кабана сильно потоптав­ся по вашому життю своїми копитцями, тому найрозумніше, що ви можете зробити наступного року, – це насолоджуватися моментом. Насправді тепер нарешті всього достатньо для щастя, тому можете неспішно скласти план дій на рік і так само спокійно рухатися від пункту до пункту.
Ваші аналітичні здібності й хороша інтуїція в результаті виведуть вас на потрібну дорогу, навіть якщо спочатку буде здаватися, що це зовсім не вона. Швидше за все, шлях вам підкаже близька людина. Будьте лагіднішими та уважнішими до навколишніх, і тоді конфліктних ситуацій вдасться уникнути.

СКОРПІОН

Важко уявити більш суперечливий союз, ніж Скорпіона і Щура, тому приготуйтеся до того, що як тільки ви проявите свій норов і нелагідність, небесний покровитель підкине випробувань. Це буде хороша перевірка на міцність, і якщо ви її пройдете, то далі кометою злетите вгору. Неначе невідома сила буде нести вас уперед.
Головне – не зупиняйтеся і забудьте про свою надмірну гордість. А ще постарайтеся приділяти більше уваги близьким. Саме від них ви черпаєте творчу енергію, яка знадобиться протягом року. Нічого не бійтеся!

СТРІЛЕЦЬ

Новий 2020 рік стане для вас часом важливих звершень. До змін варто підготуватися заздалегідь, скинувши тягар минулого, з яким час розлучитися. Попереду нові стосунки, нова робота, подорожі та інші цікаві зміни.
Представникам творчих професій вдасться реалізувати давно задумане. Офісні службовці можуть очікувати підвищення в кар’єрі. Але не довіряйте вирішення власних справ іншим людям, намагайтеся розраховувати виключно на себе.
У новому році вітається рішучість і готовність поставити всі крапки над «і».
Довгі роздуми можуть лише нашкоди­ти. Причому це правило актуальне як для подружніх пар, так і для тих, хто збираєть­ся скріпити стосунки шлюбом.

КОЗЕРІГ

Козерогам новий рік обіцяє спокій і стабільність. Рік Щура для Козерогів – час закріпити успіхи, досягнуті в рік Свині.
Намагайтеся не зіпсувати стосунків із ріднею. Вміння йти на компроміс ніколи не буває зайвим. Якщо йдеться про житло, можна подумати про розширення площі; якщо складаються стабільні стосунки, час подумати про їх офіційну реєстрацію; якщо вже є одна дитина, чи не час «шукати в капусті» братика або сест­ричку?
Вирішувати вам, але зірки до вас явно прихильні.

ВОДОЛІЙ

Водолій буквально «зустрічає» господаря 2020 року Щура, який вступить у свої права 25 січня. Це робить майбутній рік для Водолія особливо важливим.
Народжених під цим знаком чекають серйозні виклики, на які вони, без сумніву, можуть блискуче відповісти. Є заради чого старатися: ваші успіхи в майбутньому вразять друзів і близьких, а вам принесуть відчуття задоволення. Рекомендується не псувати стосунків із ке­рівництвом. Якщо вдасться заручитися його підтримкою, це стане гарною допомогою у важкі моменти.
Ризики захворіти будуть великими, тому не забувайте про профілактику. До осені ситуація стабілізується.
Пам’ятайте, що здоровий спосіб життя – саме та основа, яка є запорукою доб­рого самопочуття.

РИБИ

Якщо у вас є таємна мрія, реалізацію якої ви відкладали до кращих часів, то знайте, що цей час настав. Щур – тварина ризикова, любить авантюрних і чіпких. Якщо ви готові пожертвувати комфортом і докласти зусиль заради здійснення заповітного бажання, то будете вражені ефектом. Це все одно, що зірвати джекпот. Причому йдеться не тільки про фінан­си, це може бути і старе захоплення, і нова дивовижна країна, та хоч танці на пілоні. Сильна енергія буде там, де ваші думки, тому не зраджуйте собі, а сміливо крокуйте в напрямку до тієї самої мети.
Але не забувайте, що ніхто не повинен бути ображений або розлючений на вас, поки ви будете рухатися до потрібного горизонту. І про всяк випадок усе-таки зробіть заначку.