Середа, 24 Квітня 2024 р.
10 Січня 2020

АБИ КАНІКУЛИ БУЛИ ЗМІСТОВНИМИ

Такі віночки ще довго звеселятимуть дитячі серцяНоворічні та різдвяні свята завжди асоціюються з казкою, добром, вірою в дива, а у школярів – ще й із тривалими зимовими канікулами. Приємно, що працівникам позашкілля і бібліотек міста вдалося зорганізувати свою роботу так, аби дітлахи з користю проводили час, розвивали творчі здібності та власноруч створювали для себе й рідних святкові сувеніри.

У бібліотеці не лише книги читали, але й майструвалиПедагоги науково-технічного відділу ЦДЮТ робили все можливе, аби діти поринули в казкову атмосферу. Тому навчали юних митців створювати символ року із паперу, декорувати шпагатом різдвяний віночок, із тканини робили новорічні іграшки, з картону – казковий будиночок, і навіть провели лекторій «Юні винахідники презентують». Захоплені таким різноманіттям майстер-класів, вихованці гуртків із радістю поспішали творити, кликали за компанію друзів. Потім усі разом вихвалялися новими вміннями.
Не сиділи склавши руки і в бібліотеці-філії №6. Там 3 січня бібліотекар I категорії Інна Долинчук провела для читачів майстер-клас «Різдвяна свічка». Цікаво, що у читальній залі бібліотеки цього дня відвідувачі сиділи не з кни­гами чи журналами, а з ножицями, клеєм та різ­ними декоративними матеріалами для створен­ня підсвічників. Крок за кроком – і зі звичних під­ручних матеріалів з’являлися справжні витвори мистецтва. Здивовані зі своїх творчих здіб­ностей дітлахи поспішали додому, аби показати підсвічники рідним, які тішилися вміннями діток і тим, що вони з користю провели час.