П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
10 Січня 2020

КЛІП ВІДЗНЯТО. ФІЛЬМ – У ПРОЦЕСІ

Гурт «Експансія» презентував кліп на пісню «Перемагай», який є офіційним саундтреком художнього фільму «Одного разу в місті на камені».

Пісню написали спеціально для фільму, який відзняв кам’янчанин – режисер Андрій Заєць, і розповідає вона історію одного з головних героїв стрічки – «Одинака», якого зіграв кам’янчанин Карапет Баджаксузян. До речі, Андрій виступив режисером і оператором кліпу.
Фільм презентували раніше, у вересні, під час ІІІ Міжнародного кінофестивалю «Бруківка». До речі, вокаліст і гітарист гурту зіграли у фільмі невеличкі камео.
Переглянути кліп можна за посиланням (https://youtu.be/YdT2Qk5Z5p4).
Гурт «Експансія» заснований 2003 р. За 16 років існування пе­ремагав у місцевих, всеукраїнсь­ких і міжнародних конкурсах. В активі багато різнотематичних пісень. «Експансія» написали музику та виконували гімн «Молодіж­ної столиці України», якою 2019 р. був Кам’янець-Подільський.
Днями Кам’янець-Подільський став плацдармом і для режисе­рів. У місті проводилися зйомки українського історичного детективного фільму «Максим Оса» за моти­вами коміксу Ігоря Барань­ка. Стрічка має стати першою в історії українського кінематографа екранізацією коміксу.