Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
31 Січня 2020

«МИ ОБ’ЄДНУЄМО ЦІКАВИХ ЛЮДЕЙ І ОДНОДУМЦІВ»

Так говорять організатори різдвяного ярмарку. Він заявив про себе голосно, яскраво, творчо і по-європейськи. Різдвяний ярмарок у Кам’янці-Подільському більше місяця дарував жителям міста і його гостям казковий настрій. Однак із завершенням циклу зимових свят ні з ким не прощається. Він набирається сил, аби вже у новому форматі знову порадувати всіх майданчиком, де можуть здійснюватися найрізноманітніші бажання.

««Простір для розваг, концертів, фуд-кортів, фотосесій і навіть освідчень – ось яким запам’ятається різдвяний ярмарок у Кам’янці. Тут завжди було смачно, весело, ароматно і посімейному тепло. Імбирне печиво та шоколадні смаколики, смачнючі си­-ри, подільські пампушки, вареники, узвар, куліш, домашня кутя і ковбас­-ки – щодня нові цікавинки.

КОЖЕН, ХТО ЗАВІТАВ У СВЯТКОВЕ МІСТЕЧКО,
ВІДЧУВ ДУХ РІЗДВА

Звичайно, за всім цим стоять люди – підприємці, кулінари, баристи, режисери заходів, творчі колективи, котрі щодня віддавали своїй роботі частинку себе. Завдяки їхній ініціативності, наполегливості та креативності, все задумане вдалося втілити у життя. Кожен, хто в ці дні завітав у святкове містечко, відчув справжній дух Різдва. Однак це лише початок.

«…КОЛИ ОБ’ЄДНУЮТЬСЯ ГРОМАДА, ВЛАДА І БІЗНЕС,
ВИХОДИТЬ КРУТИЙ ПРОДУКТ. ПЕРЕВІРЕНО!»

– Попереду нас очікує багато заходів. Ми відкриватимемо туристичний сезон, проводитимемо низку різноманітних фестивалів і мистецьких подій. Хочеться, аби Кам’янець-Подільський розвивався у цьому руслі, тому ми готові до цього долучитися і покращувати туристичну привабливість міста. У нас вже є досвід і напрацювання, ідеї на майбутнє, які ми хочемо втілювати 2020 року. Коли об’єднуються громада, влада і бізнес – виходить крутий продукт. Перевірено! – так говорили організатори ярмарку напередодні брифінгу. Ініціатива щодо створення ярмарку належить чотирьом активним кам’янчанкам-підприємицям: Лесі Бендері, Катерині Кльоц, Марині Каденюк та Божені Філатовій.

КАМ’ЯНЕЦЬ ПОТРЕБУВАВ ТАКОГО ЯСКРАВОГО
НЕОРДИНАРНОГО ДІЙСТВА ВЖЕ ДАВНО!

Різдвяний ярмарок – проєкт універсальний. Він розрахований на людей різних поколінь із різноманітними інтересами, цілі родини та великі компанії, містян і туристів. Старе місто в один момент (до слова, від свята Анд­рія) перетворилося на казковий майданчик. Справді, Кам’янець потребував такого яскравого неординарного дійства вже давно!
– Такий простір, де кожен міг би знайти розваги для себе, отримати задоволення від музичних виступів, стати учасником концерту, виграти приз, гарно відпочити, ми плануємо організовувати й надалі. Завжди відкриті для співпраці, чекаємо на однодумців і запрошуємо всіх охочих стати частинкою дружної команди, – кажуть організатори. – Ми хочемо об’єднати якнайбільше цікавих людей, творчих особис­тостей, підприємців міста, котрі люблять Кам’янець-Подільський. Розвиваймо наше місто разом!».

Лілія ПЕТРУК.