Субота, 27 Квітня 2024 р.
6 Березня 2020

МАГІЯ СИМВОЛІВ ДЛЯ КОСТИКІВ

Саме так можна описати події, що відбуваються останнім часом у родині відомого кам’янецького фотографа Ігоря Костика.

В ювілейний 50-й день народження пана Ігоря, 27 лютого, він отримав відзнаку міського голо­-ви «За заслуги перед міською гро­мадою». А 1 березня, в перший день весни, подружжя влашту­вало гран­діозне поновлення весільних обіт­ниць.
Урочиста подія відбулася в місь­кому Будинку культури. Через пов­ний зал, сповнений теплих усмішок, за руку до тата наречену Катерину вели двоє їхніх синів. Вона у весільній сукні зі шлейфом, він на сцені у костюмі. Все як уперше.
Найголовнішими словами обіт­ниць обох наречених була подяка. За те, що вони є одне в одного, за терпіння, любов, турботу. За дітей. За все, що пережили, і все, що чекає в майбутньому.
– Ми познайомилися з Катрусею далекого 2002 року, – розповідає пан Ігор перед виходом на сцену. – Я був фотографом для випускного альбому Каті з індустріального технікуму. А зустрічатися почали наприкінці 2004 року. Пам’ятаю, як зробив пропозицію.
Це сталося, коли Катюша була на 5 місяці вагітності (то був наш перший синочок Артем), і ми разом прийшли на УЗД, аби дізнатися стать дитини. Нам повідомили, що це хлопчик, і я став на коліна, попросивши стати її моєю дружиною. Донині дякую Богу за те, що знайшов своє щастя.

Ольга БАНАХ.