Субота, 20 Квітня 2024 р.
5 Березня 2021

ТЕАТРАЛИ ГРАЮТЬ У ПОКЕР

23 та 27 лютого глядачі РЦКМ «Розмай» мали змогу споглядати чергову прем’єру вистави у виконанні акторів народного театру «Тандем» «Гроші, покер – рок-н-рол!» за мотивами п’єси драматургині Тетяни Короткової.

Недарма свого часу авторка назвала свій твір «Мистецт­во ловлення кролика, або Покер, гроші і кохання», бо ко­ли п’ятеро головних героїв залишаються закритими на «теат­ральну» ніч у будинку, вини­-кає ціла комедійно-детективна історія, в якій присутні гроші, сховані у сейфі, боротьба за бізнес та стосунки між подружжям. І все це під «акомпанемент» гри в покер. Тож співпереживати, сміятися та на­магатися розгадати подаль­ший розвиток подій театралам довелося впродовж усієї вистави. Як зазначила керівниця «Тандему» Галина Коротенко, постановка п’єси зайняла тривалий час. Актори ознайомилися з текстом ще влітку, а ці­леспрямована підготовка до ви­ступу тривала чотири місяці.
У майбутньому народний театр планує продовжувати ті­шити прихильників чергуванням драматичних та комедійно-іронічних вистав.

Олександр ЩЕРБАТИХ.