П'ятница, 29 Березня 2024 р.
9 Липня 2021

«Respublica FEST»: МОЖНА І ПОСЛУХАТИ, І ВИСТУПИТИ

11-й фестиваль музики та стріт-­арту «Respublica FEST» відбудеться 27-29 серпня в Кам’янці-Подільському з п’ятьма сценами та десятками улюблених гуртів.

Вхід на перший (27 серпня) та третій (29 серпня) фестивальні дні платні, а завітати на шоукейс 28 серп­ня можна буде безкоштовно. І до того ж 2 сцени (на Ратуші та Руській бра­мі) будуть безкоштовними для відвідувачів.
Як завжди, цього року ми додаємо нові формати. Крім основної програми, в один із фестивальних днів відбуватиметься «Respublica Show­case – 2021». Усі п’ять сцен фестивалю стануть майданчиками для шоу­кейс-виступів і нетворкінгу разом із запрошеними експертами музіндустрії з усієї України.
Вхід на всі сцени шоукейсу – вільний!
Пандемія нещадно розправилася з традиційними офлайновими івентами, тому музична сфера шукає нові формати подій, нові імена та можливість перезавантаження. Шоукейс стане подією нової реальності та дасть можливість молодим українським виконавцям заявити про себе й налагодити індустрійні контакти.
Значну увагу цьогорічний фестиваль приділить доступності та інк­люзивному мистецтву. Ми реалізує­мо доступність на «Respublica FEST – 2021», тому сподіваємося, що перебування на фестивалі стане комфортнішим для кожного.
Не забуваємо і про старі формати. Торік ми побудували весь світ фестивалю в грі Minecraft. Цьогоріч шоукейс транслюватиметься в он­лайн-гру та буде доступний для всіх!
«Respublica Showcase – 2021» та доступність на «Respublica FEST – 2021» реалізується за підтримки Українського культурного фонду.

За матеріалами пресслужби «Respublica FEST – 2021».