П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
13 Серпня 2021

ШОСТУ РІЧНИЦЮ СВЯТКУВАЛИ З РОЗМАХОМ

День громади впевнено стає най­улюбленішим святом місцевих мешканців. Адже на святкуваннях і себе можна показати, і дуже багато чого побачити, чим зарядитися і надихнутися. У цьому вкотре переконалися мешканці Дунаєвецької тергромади, які 8 серпня з розмахом і запальним колоритом відзначили шосту річницю створення.

Святкувати і пишатися мають чим, адже багато зроблено, а ще більше заплановано. Об’єднала Дунаєвецька громада 51 село, і всі старостинські округи на святі мали що показати. Смачні страви, щирі люди, зіркові гості, колоритні народні вбрання, веселі запальні танці, хороші пісні, розіграші, подарунки, цікаві локації, фотозони, ятки із солодощами – весело було як дорослим, так і малечі. А декілька пар молодят саме цього дня вирішили створити сім’ї. І переконані, що не прогадали, адже щирі побажання всієї громади сприятимуть їм у житті.
Люди люблять такі свята, бо можуть на них зустрітися, поспілкуватися, гарно розважитися, пригоститися, – це саме те, чого так не вистачало протягом карантину.