П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
12 Травня 2022

НАМАЛЮЙ МАЙБУТНЄ В МИРНІЙ УКРАЇНІ

Координаційний центр з надання правової допомоги оголошує онлайн-конкурс дитячих малюнків «Країна моїх прав».

Тема конкурсних робіт «Моє майбутнє в мирній Україні»
(малюнок). Учасники – діти і молодь до 18 років.
Номінації конкурсу: молодша група (віком до 8 років), середня (від 9 до 13 років) і старша (від 14 до 17 років).
Конкурсні роботи приймаються до 26 травня. Голосування – до 9 червня. Визначення переможців та оголошення результатів відбуватиметься з 13 і до 17 червня. Нагороджуватимуть переможців 20-24 червня.
На конкурс подається індивідуально підготовлений учасником конкурсу малюнок, пов’язаний з тематикою конкурсу.
Конкурсна робота виконується в довільній графічній чи живописній техніці (олівці, фломастери, фарби, авторська техніка, комп’ютерна графіка тощо) у форматі А3 або А4.
Кожен учасник може подати не більше однієї конкурсної роботи.
Конкурсна робота подається в цифровому вигляді (сфотографована (за допомогою фотоапарату, мобільного телефону, планшету), відсканована (за допомогою оргтехніки) належної якості) шляхом завантаження на офіційний сайт конкурсу (https://art-konkurs.legalaid.gov.ua/ ) у форматі JPG, GIF або PNG.
Надсилаючи конкурсну роботу, один із батьків (законний представник), який діє в інтересах дитини, яка є учасником конкурсу, підтверджує повну згоду з умовами конкурсу, згоду на публікацію малюнка, відсутність будь-яких претензій щодо авторського права надалі, на обробку своїх персональних даних та персональних дитини.

Перед оголошенням результатів конкурсу за згодою одного з батьків (законного представника) відповідальною особою перевіряються документи учасника конкурсу, що підтверджують відповідний вік дитини (відсканований або сфотографований документ належної якості).
Переможці конкурсу нагороджуються грамотами та призами за перше, друге та третє місце в кожній номінації. Найкращі малюнки буде розміщено на вебсайті.
У разі виникнення будь-яких питань щодо умов проведення конкурсу звертатися до відділу правопросвітництва управління правопросвітництва та вивчення правових потреб громадян Координаційного центру з надання правової допомоги за електронною адресою: pravoprosvita@legalaid.gov.ua.
Детальніше про конкурс за посиланням https://www.legalaid.gov.ua