Четвер, 28 Березня 2024 р.
31 Травня 2022

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ ВІДЗНАЧАЄМО ІЗ ЗІРКАМИ ТА ІГРАМИ

Голова Хмельницької ОВА Сергій ГАМАЛІЙ запрошує діток – кам’янчан і гостей міста – відсвяткувати разом День захисту дітей.

 – 1 червня, з 14.00 до 18.00, у Парку Героїв Євромайдану з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, із моєї ініціативи, сприяння міської ради відбудеться захід «Діти – дітям», організований спільно із «Зірковим десантом» з метою надання психологічної та соціальної допомоги дітям-біженцям та дітям-переселенцям, – повідомив Сергій В’ячеславович. – У програмі: ігри, майстер-класи, сцена та ді-джей, фотосесії та автографи від зірок, серед яких Амадор Лопес, Антон Wellboy, Олег Машуковський, Андрій Джеджула, Юлік, В’ячеслав Кондрашин, Андрій Безкровний, Василь Котляров, Злата Огнєвіч, Лілія Ребрик, Олексій Завгородній (Позитив), Юлія Сахневич, Євген Тріплов, Богдан Юсипчук, Верона (Вероніка Герцог-Соболева), Діма Прокопов, Владислав Рудніцький, Ліля Слесарь, Поліна Дашкова.

Чимало цікавих заходів підготувала для діток і місцева влада. Уже сьогодні в міському Будинку культури розпочалася мистецька благодійна акція «З рідних стін відлітаємо, Україну величаємо» та відкриття виставки творчих робіт випускників дитячої школи мистецтв.

Протягом дня 1 червня на дітлахів чекають чимало заходів у Парку Героїв Євромайдану, а також у селах громади. Поза увагою не залишиться ніхто. Об 11.00 у сесійній залі міськвиконкому запланована зустріч міського голови Михайла Посітка з дітьми, які перебувають на обліку служби у справах дітей.
Із 10.00 розпочнеться і триватиме протягом дня інтелектуальний марафон «Ерудит», його ЗЗСО проведуть онлайн, а офлайн – у Парку Героїв Євромайдану, а також у ДНЗ №21. Ігри, конкурси, майстер-класи підготували не лише в облюбованому парку, але й на майданчику НВК №3 (з 11.00), в Колибаївці (10.00). В Острівчанах об 11.00 чекайте на мультсалон «Казкові мандри». О 17.00 – тематичний захід у Нагорянах, і у той же час розважальна програма в Княгинині.

О 12.00 в парку відбудуться домашні ігри з «Київстар».
Одночасно о 13.00 розпочнуться дві мистецькі благодійні акції. Одна – в парку – «Діти за Перемогу», інша – в сквері «Гунські криниці» – «Діти за мир в Україні», за участі учнів дитячої музичної школи ім.Ф.Ганіцького.

Юні інтелектуали й ігромани матимуть можливість із 14 до 19.00 взяти участь у змаганнях «Мега Мозок» від школи розвитку дітей «Соробан». Для них підготували ігроборство (10 настільних ігор), чемпіонат із гри «Добль», спідкубінг, вікторина «Як я знаю своє місто», спортивні ігри, змагання зі швидкісного рахунку.

Ну, і як у спортивному молодіжному місті без спорту. У мікрорайоні «Черемушки» о 15.00 відбудеться товариська зустріч із футболу на честь чемпіона світу, заслуженого майстра спорту України кам’янчанина Віталія Трушева. Після цього чекайте на майстер-клас із футболу. У разі дощу, обидва заходи перенесуть у ЗОШ №17. У програмі також благодійний фестиваль із тенісу на міському стадіоні (16.00) і шаховий турнір у ШШК «Гросмейстер» (17.00).

І куди ж цього дня без «Розмаю». О 17.00 завітайте на звітний концерт студії вокально-інструментальної творчості «My Dreams» та студії вокалу «Lovely» ЦКМ «Розмай».

Чимало заходів підготували для малечі і в наступні дні, аж до 8 червня.