Середа, 24 Квітня 2024 р.
19 Серпня 2016

«KUTLESS» ДАРУЄ НАДІЮ

Рок-гурт із Портленда «Kutless» нещодавно завершив свій тур безкоштовних концертів 11 містами України. 11 серпня вони своєю музикою потішили і Кам’янець-Подільський.

«KUTLESS» ДАРУЄ НАДІЮ

Тур Україною гурту організував американський християнський рух «Pulse». А координатором проекту, і не лише в Кам’янці, але й у містах заходу країни, виступив кам’янчанин Валерій Каспров.

Перед концертом у нашому місті американські артисти спільно з ведучою концерту «Міс України – 2007» Лікою Роман провели прес-конференцію для місцевих ЗМІ.

Соліст гурту «Kutless» Джон Самралл висловив захоплення Кам’янцем і його архітектурними пам’ятками та подякував за теплий прийом.

– Ми знаємо, що ваша країна останнім часом багато пережила, – сказав він. – Після торішнього туру Україною ми постійно стежимо за подіями, які у вас відбуваються. Тому маємо натхнення допомогти українцям. Знаємо, що чимало людей слухають наші пісні та знаходять для себе надію. Хочемо дарувати людям усмішки. Це знову і знову повертає нас в Україну.

На Польському ринку організатори встановили потужну апаратуру з екранами. Після «розігріву» від київського рок-гурту «Айфаунд» публіку добряче «розкачали» «Kutless». Завершився захід розіграшем цінних призів для глядачів, яких було чимало.

Цікаво, що у фан-зоні можна було помітити як місцеву християнську молодь, так і місцевих представників рокерської субкультури. Втім, як доводить «Kutless», ці речі без проблем можуть поєднуватися.