Середа, 24 Квітня 2024 р.
1 Вересня 2017

ОДКРОВЕННЯ ЖІНОЧОГО «Я»

ОДКРОВЕННЯ ЖІНОЧОГО «Я»«…Я заспіваю про те, що справжня любов ніколи не перестає, а продовжує бути, жити, творити і радувати», – саме такими словами свій концерт проанонсувала відома українська актриса, ведуча та співачка Тіна Кароль, яка 24 серпня розпочала виступом у Кам’янці масштабний Всеукраїнський тур «Тіна».

– «Голос країни» нещодавно закінчився перемогою команди Тіни Кароль. Здавалося б, можна спочивати на лаврах і відпочивати цілий рік, але це не про Тіну. Практично відразу після закінчення шоу – підготовка до нового всеукраїнського туру (напевно, найбільшого за всю кар’єру співачки), що покликаний підтримати її новий альбом «Інтонації», – кажуть його організатори.

У святковий день Кам’янець почув як нові творіння вокалістки, так і давно вивчені напам’ять хіти. Нова концертна програма – це симбіоз жіночих історій, виражених у піснях і танцювальних постановках у стилі «modern and contemporary».

– Кожна пісня – це інтонації моєї душі. В цьому альбомі я інтоную щиро і чисто, з ніжністю і надривом. Це одкровення мого жіночого «Я». Впевнена, що кожен почув у моїх піснях свої інтонації, – каже про новий альбом вокалістка.

За понад три години до початку концерту територія поблизу Старої фортеці заповнилася чергами з містян, які прагнули якомога швидше зустрітись із винуватицею події, готуючи букети і плакати. І ось момент істини… Щойно вона з’явилася на сцені – почалося справжнє феєричне шоу, якого Кам’янець давно не бачив. Багатокамерна зйомка, паралельний монтаж із графікою і візуальними ефектами, а також окрема фішка – пряма life-трансляція концерту на великих екранах та на каналі «М1». Саме завдяки цьому всі глядачі й шанувальники творчості виконавиці змогли розгледіти кожнісіньку прожиту емоцію улюбленої співачки. Сучасна хореографія, живий звук, світлові та відеоспецефекти наповнили місто всією палітрою почуттів. Проте й на цьому із сюрпризами не покінчено. Із кожною новою піснею змінювалися не лише танцювальні постановки від хореографа Василя Козара (шоу-балет «Kozar Dance Theatre»), а й вбрання та образи знаної майстрині співу.

ОДКРОВЕННЯ ЖІНОЧОГО «Я»Спочатку вона пристрасна і сексуальна у червоному напівпрозорому вбранні й на височезних підборах із прем’єрою пісні «Дикая вода», але момент – і вона сильна й чуттєва в пальті та хустині співає, що «Здаться ты всегда успеешь». Ще мить – і кокетлива, ніжна та принадно граціозна демонструє стрункі ніжки у відвертій сірій сукні під усім відому «Шиншилу». Між піснями, немов тет-а-тет, зізнається, якою важкою була підготовка і скільки сил покладено, аби всі грандіозні плани та мрії здійснилися. Черговий образ – блискуча, немов зоряне небо, сукня і пісня «Намалюю тобі». Вона відводить мікрофон у зал – і всі, як один, співають давно відому пісню. Потужна енергетика, якою весь вечір співачка обмінювалась із публікою, розчулила ледь не кожного.

– Дякую тобі місто! – не стримуючи сліз, каже Тіна. – От заради цього, напевне, і треба бути тут.

У фіналі концерту вона у черговій блискучій мереживній сукні під пісню «Жизнь продолжается» засипала всіх повітряними поцілунками і червоним конфеті, а ще сказала, що недарма обрала для старту саме Кам’янець, адже атмосфера древнього міста надихає жити і творити. Звичайно, співачку не відпустили просто так, а покликали на біс, а свій виступ вона завершила рядками з Гімну України.

У День Незалежності рідної країни співачку від імені керівництва міста привітав і заступник міського голови Вадим Савчук (на фото). Зазначимо, що, завдяки подарованим міським головою квиткам, на концерті змогли побувати родини наших загиблих захисників.

Нагадаємо, що в рамках турне Тіна Кароль завітає до Чернівців, Житомира, Кам’янського, Мелітополя, Маріуполя, Львова, Ужгорода, Полтави, Кривого Рогу, Херсона, Києва та інших українських міст.

Ольга БАНАХ.