Четвер, 18 Квітня 2024 р.
10 Листопада 2017

КАМ’ЯНЕЦЬКІ ТЕАТРАЛИ-ЛАУРЕАТИ

29 жовтня народний аматорський театр міського Будинку культури взяв участь у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі аматорських театральних колективів.

На сцені Нетішинського палацу культури актори презентували на суд глядачів і журі психологічну драму «Почуй, сонечко» за п’єсою Анни Багряної «Є в ангелів від лукавого» (режисер-постановник Інна Семенків).

Лауреатами І премії стали актори Олександра Кравчук, Аліна Зелінська, Євгенія Бартунішена, Ростислав Ковалишев, Оксана Іллєва, Олег Клімов, Юлія Балацька, Віталій Слободян, Анна Бабяр та Віра Левицька.

Події драми, співзвучні з сьогоденням, майстерна гра та цікаве вирішення вистави не залишили глядачів без хвилювань. Журі відзначило оригінальність режисерського бачення керівника, професійний склад і вдалу гру акторів: «Це темпоритмічно вдало вибудувана робота, в атмосфері та стилістиці жанру з цікавинками режисерських знахідок, прийомів і хорошою переконливою акторською грою». Також було відзначено акторську майстерність головної героїні Олександри Кравчук.