П'ятница, 29 Березня 2024 р.
17 Лютого 2017

МАЙСТЕР-КЛАС ВІД МЕТРІВ

«Між реальністю і уявою» – саме таку філософську назву обрали викладачі місцевої дитячої художньої школи для своєї виставки, відкриття якої відбулося 15 лютого. Пояснили такий вибір просто: це саме той стан, у якому постійно перебуває художник.

МАЙСТЕР-КЛАС ВІД МЕТРІВДиректор осередку дитячого мистецтва Олена Савчук розповіла, що такі виставки саме викладачів школи не проводилися майже 4 роки. За цей час багато чого змінилося, чимало працівників пішли на пенсію, прийшло багато нових молодих кадрів. Але рівень закладу від цього не втратився.

Майстри показали учням гідний зразок не лише того, як треба творити, але й як презентувати свою творчість. Під час великої мистецької тусовки не забули згадати і метрів кам’янецького мистецтва, в яких вони вчилися.

Різноманіття тематик і технік, картини, що несуть лише позитивні та яскраві враження. Саме так можна охарактеризувати показ картин, що проводиться у Виставковій залі на Соборній. Знайдіть час і прийдіть помилуватися роботами, які є прикладами для наслідування, саме за ними навчатимуться майбутні розвадовські, грени та брики.