Середа, 24 Квітня 2024 р.
28 Квітня 2017

СТУДЕНТИ ВПОЛЮВАЛИ ФОТОМИТІ

Нестримні емоції, колоритні пейзажі, величні архітектурні споруди, кумедні тварини і птахи – такі неповторні миті вдалося впіймати студентам коледжу культури і мистецтв та увіковічити на світлинах. Кожній роботі юні фотографи дали влучну назву і оформили у виставку «У барвах кольору і світла», відкриття якої відбулося минулої п’ятниці у Виставковій залі.

СТУДЕНТИ ВПОЛЮВАЛИ ФОТОМИТІОзнайомитися з творчими здобутками студентів, які опановують кіно-, фото- та відеосправи, завітали кам’янецькі митці, батьки, друзі, випускники коледжу та всі охочі. Кожною роботою захоплювалися, милувалися й розглядали до дрібниць.

– Традиційно у великодні свята студенти нашого коледжу демонструють творчі здобутки кам’янчанам, – зазначила завідувач денного відділення Ніна Латюк. – Сьогодні представили 54 фотороботи у рамках і близько сотні – на фотосушці. Активно «занотовували» прекрасні миті із життя студенти-першокурсники, втім є тут роботи друго- та третьокурсників. Після зимової паузи зацвіла весна, і наші діти із фотоапаратами вибігли на вулиці. Тож незабаром з’являться нові світлини.

Фотороботи високо оцінили місцеві фотографи Станіслав Стояновський, Володимир Рудик, Петро Ігнатьєв і голова фотоклубу «Погляд» Юрій Савін, котрий передав молодим талантам журнали з відео- та фотосправи.

Переглянути фотороботи можна до 30 квітня. Вхід вільний.