Субота, 20 Квітня 2024 р.
29 Березня 2019

АКТИВНО ЗАМАНЮЄМО ТУРИСТА!

Уже традиційно Кам’янець-Подільський бере участь в одній із найважливіших подій туристичної галузі – Міжнародній виставці «UITT: УКРАЇНА – Подорожі та Туризм». Проводиться вона 27-29 березня в Києві, в Міжнародному виставковому центрі.

АКТИВНО ЗАМАНЮЄМО ТУРИСТА!UITT – це традиційне щорічне місце зустрічі міжнародних туристичних організацій, національних і регіональних туристичних комітетів, туроператорів і турагентств, представників держструктур, авіа, готелів, перевізників та медіа. Програма заходу включає не лише презентаційну діяльність, але й семінари, воркшопи, ділові зустрічі та конференції.

19 000 спеціалістів туристичного бізнесу долучаються до участі у виставці. Наше місто представляє делегація у складі департаменту гуманітарної політики на чолі із заступником міського голови Вадимом Савчуком, готельєрів, екскурсоводів, музейних працівників.

За окремим стендом кам’янчани презентують туристичні матеріа­-ли, відкриття цьогорічного сезону мандрівників, нову палеонтологічну екскурсію, сувенірну продукцію та календар подієвого туризму на 2091 р.