П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
22 Квітня 2011

«ФРОНТ ЗМІН» У ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДОВКІЛЛЯ ПРИБРАВ ГРОМАДСЬКИЙ ПЛЯЖ У СТАРІЙ УШИЦІ

«ФРОНТ ЗМІН» У ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДОВКІЛЛЯ ПРИБРАВ ГРОМАДСЬКИЙ ПЛЯЖ У СТАРІЙ УШИЦІРайонна організація партії «Фронт Змін» і в міжвиборчий період не забуває про соціально-просвітницьку діяльність, постійно проводячи акції та заходи, аби власним прикладом довести, що зміни на краще можна робити вже тепер, своїми руками: зміни в благоустрої, економіці, культурі спілкування між людьми тощо.

16 квітня, у День довкілля, РО «Фронту Змін» провела акцію «Чистий берег» на громадському пляжі смт Стара Ушиця. Дуже прикро, але відпочиваючі забули, що таке культура відпочинку, оскільки фактично весь пляж було вкрито сміттям.

Партійці, маючи досвід такої роботи (в с.Устя) із завзяттям здійснили прибирання території пляжу, та вже по обіді це місце громадського відпочинку набуло того привабливого вигляду, якого не було тут уже декілька років. До Старої Ушиці для гарної справи з’їхалися «фронтовики» із різних куточків району та міста, а ті, хто побував уперше, були приємно вражені красою місцевих краєвидів.

В акції взяли участь депутати райради Віктор ХУДНЯК, Валерій ШКУРЕНКОВ, Анатолій СЛИЗ, Сергій ХУДНЯК, активісти «Фронту Змін» Василь ЧАБАНОВ, Олександр ХУДНЯК, Геннадій МЕЛЬНИК, Володимир АРНАУТ, Павло ВАСИЛЕНКО, Дмитро та Ольга ХІМ’ЯКИ, Владислав ЛЕВИЦЬКИЙ, Віталій ВЕСЕЛОВСЬКИЙ, Денис БІЛЮК та ін.

Акцію було організовано разом зі Староушицькою селищною радою. «Фронт Змін» висловлює подяку депутатам селищної ради, селищному голові Василю МАЦЬКОВУ та всім жителям Старої Ушиці, котрі зробили чистішим місце власного відпочинку.

Крім того, члени партії «Фронт Змін» масштабно взяли участь у загальнодержавному суботнику в багатьох населених пунктах району. Активно в роботі з благоустрою сіл проявили себе сільські голови, які були висунуті партією та обрані громадою головами на останніх виборах. Гарно організували роботу на місцях Анатолій КОРНЄЄВ (Руда), Юрій СИДОРУК (Устя), Олександр ГАВРИЛЮК (Чабанівка). До весняної толоки долучилися депутати від «Фронту Змін» у багатьох сільських громадах району.

«Фронт Змін» закликає всіх не бути осторонь і докласти максимум зусиль, щоб наш спільний дім – Кам’янеччина – був чистим і привабливим як для місцевої громади, так і для гостей району.

Віктор ХУДНЯК, голова РО партії «Фронт Змін».