П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
1 Листопада 2013

АКЦІЯ «300 ЗАСРАНЦІВ» СТАРТУВАЛА!

АКЦІЯ «300 ЗАСРАНЦІВ» СТАРТУВАЛА! Не минуло й місяця після масштабної акції з прибирання каньйону «300 спартанців», як стартувала, в принципі, очікувана антиакція – «300 засранців».

Її учасники – великі любителі природи, особливо каньйону Смотрича. Як люди «культурні», у смітті відпочивати не люблять, щоразу відшукують чисті галявини (от недавно каньйон поприбирали, тепер туди можна й піти посидіти). Після себе неодмінно залишають весь «джентльменський набір»: скляні та пластикові пляшки, торбинки, упаковки від харчів і, звісно, одноразовий посуд. На спроби «несвідомих» компаньйонів зібрати рештки трапези в пакет й віднести їх нагору, до смітника, реагують безапеляційно: «Ти що, дурний?! А комунальні служби за що гроші отримують? Хай виконують свою роботу!».

25 жовтня. Ранок. Без коментарів...На жаль, таких «активістів» у нашому місті значно більше, ніж 300, і боротьба з наслідками їхньої діяльності радше нагадує війну з вітряками. Схоже, учасникам акції «300 спартанців» надалі треба брати до рук не мітли і граблі, а палиці й нагайки, аби добряче провчити тих, хто зводить нанівець усі старання зробити схили каньйону чистими.

Шкода, що можновладці, інспекція з благоустрою та міліція поки що ігнорують витівки засранців. Мабуть, чекають, поки ті не накладуть їм просто під порогом. Втім це станеться не скоро, адже в нас ще є багато прекрасних галявин, котрі можна запаскудити…