Четвер, 28 Березня 2024 р.

Валентина ЮРКІНА, Ценського, 5

Валентина ЮРКІНА, Ценського, 5:

– Уже місяць весь під’їзд страждає від прориву каналізаційної труби. Ми зверталися минулого тижня до КП «Міськтепловод-енергія», нам сказали, щоб ЖЕК пробив стіну. А в ЖЕКу кажуть, що вони такого не роблять. Стіни обвалюються, від сирості з’явився грибок. Ще в грудні минулого року нас пообіцяли поставити на чергу, щоб замінити цю трубу, але ніхто нічого не робить.

Заступник директора з водопостачання і водовідведення КП «Міськтепловоденергія» Сергій БОДНАР повідомив, що мешканці цього будинку не зверталися з письмовими заявами. Проте цього тижня у диспетчерську службу надійшло повідомлення про порив. Аварійна бригада виявила, що потрібно розкрити перекриття на ходовій клітці між І і ІІ поверхом. Таку телефонограму передано до КП «Житловик», на балансі якого знаходиться будинок. Як тільки буде надано доступ, роботи будуть виконані.

А керівник КП «Житловик» Тамара БЕРЕГУЛЯ повідомила, що складність у тому, що потрібно пробити капітальну стіну і нині очікується пого-дження з управління архітектури. Щодо обмеження надання доступу, то Тамара Іванівна зазначила, що дійсно воно є , зокрема, не завжди праців-ники ЖЕКу можуть забезпечити доступ до приватизованої квартири.