П'ятница, 19 Квітня 2024 р.

Валентина МАГІЛАТ, Молодіжна, 23

Валентина МАГІЛАТ, Молодіжна, 23:

– Починаючи з 21 червня, в селищі Першотравневому відсутня холодна вода десь із 9.30 до 17.30, а коли включають, йде жовта, непридатна для використання. Хочу запитати: чому нас не попередили про відключення (у газетах попереджали лише про відключення гарячої води) і чи буде зроблено перерахунки тим мешканцям, які не мають лічильника на холодну воду?

Дуже добре, що працівники КП «Міськтепловоденергія» роблять ремонт мереж, але на вулиці Молодіжній неможливо пройти. Згідно із законодавством, місце робіт має бути огороджено, а для перехожих встановлено перехід, бруд повинен бути прибраний наприкінці робочого дня. Чому це все ігнорується?

Відповідає заступник директора з водопостачання та водовідведення КП Сергій БОДНАР:

– У селищі Першотравневому проводиться заміна аварійного водопроводу довжиною 368 метрів, що дозволить значно покращити водопостачання цього мікрорайону. Під час проведення заміни труби виникала технічна можливість відключати воду повністю, але працівники КП «Міськтепловоденергія» намагалися працювати так, щоб люди не відчували дискомфорту, тому в ранковий і вечірній час вода завжди була. В абонентську службу буде подано відомості про кількість годин, коли була відсутня холодна вода, відповідно, внесено корективи в нарахування. 

Щодо огородження на Молодіжній, то там проводиться заміна тепломережі довжиною близько 500 м. Повне загородження не передбачене правилами. У тих місцях, де є необхідність проходити людям, облаштовано переходи.