Четвер, 18 Квітня 2024 р.

КОЖНИЙ ПРАВИЙ МАЄ ПРАВО… ОСКАРЖУВАТИ РIШЕННЯ

КУКУРУДЗЯК Зінаїда Степанівна з вул.Каліська, 16, поскаржилася на те, що від коптильні ковбасного цеху, яка знаходиться на вул.Укмергеська та межує з її городом, уся кіптява осідає на її присадибну ділянку та на будинок. Від цього страждає не лише вона, а й всі сусідні будинки. Навіть кватирки люди не наважуються відкривати, аби не закопчувати оселі.

Питання коментує в.о. директора КП «Iнспекція з контролю за благоустроєм і санітарним станом у м.Кам’янець-Подільський» Григорій ВАЛЬКОВСЬКИЙ:

– За результатом розгляду скарги гр.КУКУРУДЗЯК щодо осідання кіптяви від коптильні ковбасного цеху, що розташований на вул.Укмергеська, 11, повідомляємо, що ковбасний цех, який належить ПП О.А.СИДОРЧУКУ, працює згідно із дозволом на викиди за-бруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами №6810400000-76, виданим Держуправлінням охорони навколишнього середовища у Хмельницькій області 4.06.2009 року, і висновком Державної санітарно-епідеміологічної служби облСЕС про допустимі норми забруднення повітря від 6.04.2009 року.

Якщо Ви вважаєте, що висновки відповідних інстанцій не відповідають дійсності, то можете оскаржити їх у судовому порядку.