Середа, 24 Квітня 2024 р.

НА ПIДБОРАХ МОЖНА БУДЕ ХОДИТИ. АЛЕ НЕ ВСЮДИ

– Нещодавно на розі вулиць Лесі Українки та Пушкінської було нарешті вимощено тротуар замість дерев’яних дощок, які лежали там понад рік. Але тротуар навпроти – на вул.Пушкінська (між вулицями Лесі Україн-ки та Шевченка), напевно після декількох ремонтів комунікацій, знаходиться у вкрай жахливому стані. У такому ж, майже післявоєнному, стані знаходиться тротуар вздовж Центрального парку на вул.Шевченка, між вулицями Данила Галицького та Князів Коріатовичів. Жінкам на високих підборах і літнім людям через небезпеку отримати травми ходити там не рекомендується! А це ж центр нашого міста! – обурюється IВАХНЕНКО Галина Олексіївна з вул.Ладигіна, 1.

Коментує начальник відділу благоустрою УЖКГ Віталій ВАКОЛЮК:

– Питання поточного (ямкового) ремонту асфальтового покриття тротуару на вул.Шевченка вздовж парку (навпроти міськвідділу міліції) буде розглянуто найближчим часом. Маємо надію, що це вдасться зробити цього року.

Питання щодо тротуару на вул.Пушкінська вздовж території ПДАТУ, на жаль, найближчим часом розглядатися не буде, оскільки у центрі міста є тротуари, які знаходяться у більш катастрофічному стані. Саме там у першу чергу і буде проводитися поточний ремонт.