П'ятница, 26 Квітня 2024 р.

А У НАШОМУ ДВОРІ!

Дякуючи меру нашого міста Анатолію НЕСТЕРУКУ та депутату міськради Віталію ЗЕЛІНСЬКОМУ, мешканці будинків №№19, 19а на Хмельницькому шосе та №№43, 45 на вул.Чехова можуть тепер проводити дитячі спортивні свята у своєму дворі. Рішенням сесії міськради було вирішено віддати ділянку, яка мала йти під забудову, дитячому спортивному клубу «Вікторія». Тут за допомогою педагогів-організаторів служби у справах дітей міськради та ініціативної групи мешканців згаданих будинків уже було проведено два свята: 28 липня – свято нашого двору та 15 вересня – присвячене Дню знань. 

Завдяки спонсорській допомозі Віталія ЗЕЛЕНСЬКОГО та небайдужих мешканців будинків п’ятеро дітей, які пішли цього року до першого класу, та вчителі-пенсіонери Галина СТАХОВА і Тамара ПАВЛЮК отримали квіти та подарунки. Активну участь у підготовці та проведенні свят брали діти – Аміна ГУНЧАК, Аня СУТКЕВИЧ, Віка ФІЛІПОВА, Маша УТКІНА, Катя ТКАЧУК, Уляна БУГЕРЧУК, а також мами та бабусі – Ольга КОТЮЖАН, Ольга БЕРКУТА, Марія ВАЛІДУДА, Ольга ГОРОХОЛЬСЬКА. Вони своїми руками відремонтували і пофарбували всі дитячі гірки, гойдалки, прикрасили майданчик кульками, квітами, плакатами. Оксана ФІЛІПОВА та Марина ГРОМНИЦЬКА зварили смачну рибну юшку, якою пригощали всіх гостей свята. Дітки веселилися, читали віршики, співали, танцювали. 

Нашому двору є чим пишатися, адже у нас – активні та свідомі мешканці, які бажають займатися з дітками, вчити їх взаємодопомоги і взаємовиручки, дружби і добросусідства. Ми запрошуємо всіх діток селища Смирнова та прилеглих будинків приходити до нас на свята, вносити свої пропозиції щодо їх проведення. 

Дорогі батьки, не будьте байдужими, допомагайте своїм діткам розкривати їхні таланти!

Вл.інф.