Четвер, 28 Березня 2024 р.

50 НА 50

Еліса Самуїлівна ГОРОДНИЦЬКА та Зінаїда Василівна САВЧЕНКО, котрі проживають на вул.Привокзальна, 18/49, 50, звертаються від імені мешканців IV під’їзду: «Ми ображаємося на начальника ЖЕКу Елеонору РОГОВСЬКУ. Коли минулого року була епідемія грипу, всім видавали марлеві пов’язки, а нас обійшли. Крім того, ми зверталися до Елеонори Миколаївни, аби нам поміняли двері, навіть готові були частково компенсувати витрати, але отримали відповідь, що це зроблять, коли всі заплатять борги. То чому ж мають страждати ті, хто чемно сплачує за послуги?»

Як повідомив начальник УЖКГ Сергій СЕРЕДЮК, фінансування робіт із встановлення дверей у будинку на вул.Привокзальна, 18, буде виконуватися за взаємною згодою сторін та у співвідношенні: 50% – мешканці будинку, 50% – ЖЕК №2.

Також жінки скаржилися, що декілька місяців тому в під’їзді було знято козирок, але його досі ще не встановили. У дворі знаходяться дві купи сміття, і ніхто не може вияснити, хто його має вивезти. 

Начальник УЖКГ Сергій СЕРЕДЮК зазначив, що якщо якісь питання не вирішуються на рівні начальника ЖЕКу, то краще звертатися прямо до УЖКГ і питання будуть вирішені.