Середа, 24 Квітня 2024 р.

БАЖАНО БИ БІЛЬШЕ ТУАЛЕТІВ І ДЕРЕВ

Кам’янчани продовжують надсилати до редакції «ПОДОЛЯНИНА» відгуки на серію публікацій міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА під рубрикою «Звітуємо перед громадою».

«Доброго дня, редакціє газети «ПОДОЛЯНИН»!

Хочу через ваше видання звернутись до міського голови Михайла Сімашкевича.

Я перечитав усе те, що зроблено завдяки його небайдужості, й хочу сказати, що лозунгу, який наш мер узяв собі за основу – «Розбудовуємо громадою місто!» – він таки дотримується.

Лише за два роки облагороджено Центральний парк, який уже давно був занедбаний. Днями, будучи там, бачив, що роботи продовжуються далі – майструють дерев’яні атракціони для дітей і дорослих. Дуже гарним вийшло Лебедине озеро, а в газеті прочитав, що в Старому місті буде ще один сквер – Магдебурзький.

Ідея вологого прибирання взагалі порадувала мою родину, адже місто так прибирали ще за радянських часів.

Всі зміни на краще, але є все ж таки деякі недоліки, які створюють певний дискомфорт.

Однією з великих проблем для міста вважаю відсутність належної кількості вбиралень. Взяти хоча б, для прикладу, Старе місто, де функціонує лише одна вбиральня, і то не цілодобово. Або ж та сама проблема в парку на мікрорайоні Жовтневому, де частенько відпочиваю з донечкою.

Також, Михайле Євстафійовичу, хочу Вас попросити не допустити знищення зелених насаджень! Адже сьогодні комунальні служби ліквідують чимало аварійних дерев, а нових у такій великій кількості не насаджують. Звісно, аварійні дерева потрібно зрізати, але ж не забувати й про нові. Наприклад, гроші, передбачені для придбання квітів на ще одну клумбу, витратити на нові саджанці. І старим деревам буде заміна, і, в принципі, кошти невеликі. Зате місто і надалі буде приваблювати туристів тим, що воно одне з найбільш озеленених в Україні. От до мене приїжджають гості зі Східної України, то вони завжди дивуються, як може в місті рости стільки дерев! Тому ми повинні підтримувати цю гарну традицію.

Сподіваюся, що Ви й надалі працюватимете на благо громади й дослуховуватиметесь до порад мешканців.

З повагою, кам’янчанин Микола ПОЛЮЛЯК».