П'ятница, 26 Квітня 2024 р.

БЛАГОУСТРІЙ ВІД ЖЕО: ДІРЯВІ ДАХИ, ОБЛУЩЕНІ СТІНИ

Комунальні справи ЖЕО ТСЖББ зі шпальт «ПОДОЛЯНИНА» не сходять уже котрий тиждень поспіль. Спочатку, не витримавши «красот» його благоустрою, до нас звернувся мешканець Росії Анатолій Лихошерстов (див. «Подолянин» від 24 травня), а вже через тиждень ми отримали нового листа від мешканки мікро-району Жовтневого Людмили Поліщук. 

«Ми проживаємо за адресою вул.Космонавтів, 11. У нашому дворі немає ні пісочниці, ні гойдалки. Єдина стара гойдалка, й та відвалюється – дитину на неї садити страшно. Гірки для дітей теж немає. А біля будинку лише купи сміття, – пише Людмила Поліщук. – У під’їзді після сильних дощових потоків лячно ходити – чорно-коричневі стіни, чорні дверцята на щитках лічильників, які обгоріли внаслідок пожежі від замикання (в них потрапила вода з даху). А коли востаннє смолили дахи будинків на мікрорайоні, взагалі не пам’ятаю. Ми вже хотіли зробити це самі, але нас відмовили. Сказали, що ЖЕО буде само смолити, але їхньої роботи з року в рік не видно. Платимо справно, а віддачі жодної».

Розраховувати на євроремонт люди й не думають, сподіваються хоча б на те, що в їхніх старих будинках цього року таки просмолять діряві дахи й побілять почорнілі під’їзди.

Яна ІЛЬЧИШЕНА