П'ятница, 29 Березня 2024 р.

ШМІДТА У ЧЕРЗІ НА РЕМОНТ

Вже два роки мешканці вул.Шмідта оббивають владні пороги з проханням відремонтувати клаптик дороги. З надією зрушити справу із місця вони знову написали звернення до міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА та народного депутата Володимира МЕЛЬНИЧЕНКА. Копію занесли і до редакції «Подолянина».

ШМІДТА У ЧЕРЗІ НА РЕМОНТ

«Вкотрий раз просимо відремонтувати один квартал дороги на вул.Шмідта (між вулицями Веліканова та Тімірязєва), – йдеться у листі. – Дорога там перебуває у жахливому стані, надалі відтягувати ремонт не можна. Як так сталося, що свого часу два квартали дороги поремонтували, а третій залишили без ремонту? Адже тут мешканців проживає не менше (понад 80 сімей), а пройти вулицею до будинків неможливо – суцільні ями і каміння. І таким маршрутом змушені ходити учні до 13 школи та студенти до індустріального коледжу. Машини «швидкої» не можуть тут проїхати!

(Галина Самойленко, всього 78 підписів)».

У міській раді про проблему знають. Як запевнив заступник міського голови Сергій БАБІЙ, вулицю Шмідта вже внесли до черги на ремонт. Щойно з’являться гроші, приступлять до робіт.

Цьогоріч, за словами Віталія Сергійовича, вдалося поремонтувати рекордну кількість – 40 тисяч метрів квадратних – асфальтного покриття. 

Галина МИХАЛЬСЬКА.