Субота, 27 Квітня 2024 р.

ДЯКУЮТЬ ЗА ЧУЙНІСТЬ

«Олежка, наш водій», – і лише так мешканці Жванецької ОТГ називають водія рейсового автобуса «Сокіл – Каветчина» Олега МАНДЗЮКА.

– Його люблять і поважають за людяність, бо завжди зупиниться там, де просять, ніколи нікому не хамить, – розповідає односельчанин, депутат Кам’янець-Подільської райради Олександр ЧІЛІЙЧУК. – А минулого тижня Олег взагалі заслужив звання «Героя», адже завдяки своїй спостережливості та небайдужості врятував життя мешканця с.Ластівці. У чоловіка проблеми з пам’яттю, він ви­йшов із дому і прямував у незрозумілому напрямку. Доки його шукала поліція і всі небайдужі, «турист» встиг обійти декілька сіл: Жванець, Гаврилівці, Руду, Межигір. Блукав 2 дні. Олег побачив його в полі, йому стало дивно, чому пі­шо­хід не зупиняє автобуса. Зупинився сам і за­про­понував допомогу. З розмови зрозу­мів, що поміч таки необхідна. Викликав поліцію – і з’ясу­валося, що цього клієнта шукають уже давно.

Уся громада вдячна нашому Олегові за його доброту, знаємо, що в нього самого біда – дуже хвора дитина, але, незважаючи на проблеми, його душа не черствіє, а знаходить сили допомагати іншим.