П'ятница, 19 Квітня 2024 р.

ЗРОБІТЬ ЩОСЬ ІЗ КАСАМИ!

– Щойно я відстояв декілька годин у черзі, аби заплатити за воду в абонентському пункті, що розташований поруч із редакцією вашої газети, на вулиці Князів Коріатовичів, – поскаржився журналістам 80-річний пенсіо­нер. – Народу там тьма, особливо в перших числах місяця. Надворі лавочка одна, де тільки кілька людей можуть сісти, і каса, щоб платити за воду, також одна. А ось на другому поверсі каси дві – й справа йде швидше. У мене виникла пропозиція – можливо, поміняти місцями каси, або в одній із них на другому поверсі приймати платежі і за воду, і за техобслуговування?
Запитання пенсіонера ми переадресували в КП «Міськтепловод­енергія». Прес-служба підприємства надала нам такий коментар:
«Адміністрація знає про проблеми незручного приміщення пункту прийому комунальних платежів на вул.Князів Коріатовичів, 9а, тому планує наступного року на цьому місці будівництво сучасного сервісного центру з обслуговування абонентів. Наразі роботи перебувають на стадії розробки проектно-кошторисної документації та перемовин із підрядниками».