П'ятница, 29 Березня 2024 р.

ЧИ БУДЕ ЧИСТО НА ПЛАТФОРМІ?

– Який жах коїться на залізничній платформі зупинки «Цементник» – словами не передати, – зателефо­нувавши до редакції, розповіла кам’янчанка Галина КВАСНЮК, яка на підтвердження власних слів надіслала зняте нею 22 лютого відео, де видно, як багато сміття валяється під ногами. – Тут не прибирається ще з минулого літа, під ногами повно паличок від морозива. І жодного сміттєвого бака!!! Ось така візитна картка нашого міста. Прошу повідомити відповідальні служби про те, що тут коїться.
З’ясувалося, що вже декілька років поспіль за чистоту вказаної ділянки відповідає не керівницт­во Кам’янець-Подільського залізничного вокзалу, а територіальне управління будівельно-монтажної експлуатаційної служби-2.
– Із наступного тижня розпочнемо там прибирати, бо робочих рук бракує. Наразі усуваємо аварійну ситуацію на Кам’янець-Подільському вокзалі, де завершуються ремонтні роботи. Там усе залагодимо і візьмемося наводити чистоту на залізничній платформі зупинки «Цементник», – прокоментував майстер ТУБМЕС-2 Сергій ПОВОРОЗНІК. Нагадаємо, що це не перша скар­га до редакції на засміченість цієї зупинки. У червні 2017 року кам’янчани також нарікали на кучугури сміття під ногами. Працівники вокзалу все там порозчищали, однак уже через два тижні знову з’явився непотріб. Як тоді розповідав «Подолянину» колишній начальник вокзалу Ігор КАПРАВЧУК, мішки зі сміттям у нього на очах викинула тутешня мешканка.

Галина МИХАЛЬСЬКА.
P.S. Коли верстався номер, Сергій Поворознік повідомив, що на платформі все прибрали.