Четвер, 18 Квітня 2024 р.

НЕЗВИЧНИЙ РІЗДВЯНИЙ ПОДАРУНОК

Його одержали прабабусі, які проживають на вули­-ці Пушкінській, 33, 35. Уявіть, тихе, святкове надвечір’я – і раптом під дверима лунають мелодійний дзвіночок та дитячі голоси. Відчиняємо двері, а там зграйка маленьких ангеляток-дівчаток із зіркою щиро вітають із Різдвом і виконують гарну колядку. Аж сльози на очі навертаються. І так на кожному поверсі, де живуть одинокі пен­сіонерки – прабабусі.

Виявляється, такий подарунок для нас організувала Неля КРАСОВСЬКА – дитяча лікарка, громадська діячка, яка вже не один рік очолює спілку «Союз українок». Нині пані Неля опікується пластунським роєм наймолодших школярок, з якими і підготувала такий подарунок.
Пані Неля – незвичайна жінка. Вона – мати-героїня, має п’ятеро дітей, а сьогодні опікується трьома внуками. У неї важко захворів чоловік, і сама вона на милиці – зламала ногу. Незважаючи на труднощі, всьому дає раду та знаходить час для занять із малими пластунами, за що батьки їй щиро вдячні. Крім цього, не забуваймо, що вона – дитячий лікар, але допомогу надає всім, хто її потребує.
Тож, щиро вдячні пані Нелі – матері-героїні, і колядникам за незабутній різдвяний подарунок.

Від імені всіх прабабабусь Алла ФЕДІРКО.