Четвер, 28 Березня 2024 р.

ТЕПЕР І ЗА КВИТАНЦІЮ НА СВІТЛО…

– Сплачую за комунальні послуги на пошті. За електроенергію роками брали тільки суму, написану в книжці, додатково за переказ грошей не додавали. А в серпні 10 гривень з мене таки зняли. Очам не повірив, але розрахунки не обманеш. Перепитав, і працівниця пошти пояснила, що вже беруть і за квитанцію за світло. Дорого, я вам скажу. До того ж і альтернативи сільські пенсіонери не мають. Бо для сплати комунальних маємо лише пошту, – із такою проб­лемою звернувся до нашої редакції мешканець Колодіївки пан Олександр.

Виявилося, що з 1 липня в АТ «Укрпошта» відбулися зміни.
Начальник Кам’янець-Подільського ЦПЗ Віктор ДІДЕНКО показує лист від Хмельницької дирекції АТ «Укрпошта» до всіх керівників ЦПЗ і ВПЗ, в якому йдеться, що при прийманні платежів на користь ТОВ «Хмельницькенергозбут» у неавтоматизованих ВПЗ із платників необхідно додатково утримувати плату в розмірі: 10 грн – за платіж до тисячі гривень, 15 грн – до 2 тисяч, 20 грн – за понад 2 тис. грн.

Ще наприкінці червня наші працівники почали повідомляти про нововведення, – каже керівник. – На цінову політику ми не впливаємо і гроші за послугу не ховаємо, адже за цих 10-20 гривень клієнт «Укрпошти» має повне право вимагати «форму 47», де вказана комісія за проплату.