П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
10 Січня 2020

МЕДИЦИНА

ВОДОЛІКАРНЯ ПЕРЕЇХАЛА

Після переїзду водолікарні в приміщення лікувального діагностично-консультативного центру, що на вул.Івана Франка, 30, своїх перших відвідувачів уже приймають процедурні кабінети.

Як розповідає головний лікар міської поліклініки Борис ЦВІГУН, водолікарня розділилася. Для зручності мешканців фізкабінети, що надають безкоштовні послуги, розмістилися на четвертому поверсі міської поліклініки на вул.Огієнка і працюють там у звичному режимі. А в приміщення центру на Івана Франка переїхали кабінети з платними процедурами. Тут працюють кваліфіковані масажисти, є можливість пройти магнітолазерну те­рапію, парафіно- та озокеритолікуван­ня, отримати курс кисневих коктейлів тощо. У перспективі – ванне відділення.
– Послуги надаються в нових просторих приміщеннях із гарним освітленням, сучасними санвузлами, – каже завідувач відділення фізіотерапії та реабілітації Любов Кушнірук. – Тут тепло, комфортно, працює ліфт. Поступово облаштовуємося і маємо ще багато планів.

АМБУЛАТОРІЯ ТЕЖ

Напередодні Нового року амбулаторія загальної практики сімейної медицини №9, що в мікрорайоні «Нова Будова», переїхала в нове приміщення в тому ж мік­рорайоні за адресою: вул.Князів Коріа­товичів, 25/14, яке майже втричі більше за площею.

Нова амбулаторія має просторий коридор, окремі кабінети для сімейного лікаря, педіатра, терапевта, також мані­пуляційну і кабінет електрокардіографії, облаштовану для малорухливих людей туалетну кімнату. Тут приймають четверо лікарів і п’ять медсестер. Загалом амбулаторія обслуговує 6 тис. 469 пацієнтів, серед яких понад 900 – діти.
Телефон реєстратури: 098-092-56-03.

Пресслужба міськради.