Четвер, 18 Квітня 2024 р.
21 Вересня 2020

КОРОНАВІРУС ПРИКЛАВ ЦІЛІ РОДИНИ

За два дні до міста надійшло з декілька десятків позитивних результатів на коронавірус. Така ситуація виникла через те, що обласна лабораторія, яка проводить ПЛР-тестування, декілька днів випробовувала нові тест-системи і проводила обмежену кількість досліджень.

– Учора, 20 вересня, ми отримали 39 позитивних висновків по місту і 19 – по району, – коментує «Подолянину» завідувачка відділення організації епідеміологічних досліджень міськрайонного відділу ДУ «Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України» Алла ГРИЦАЙ. – Загалом, за ці вихідні маємо 51 позитивний результат у місті. Спалахів захворювання не має. Щоправда, реєструються послідовні випадки у сімейних осередках, тобто, коли спочатку захворів хтось один з родини, а потім вірус підхопили й інші члени сімї. Серед нових хворих є вчителі та медпрацівники.

Голова оперативного штабу з ліквідації НС, заступник міського голови Василь СУКАЧ сьогодні вранці додав, що жодного нового класу на самоізоляцію не відправлено. Нагадаємо, що на дистанційному навчанні перебувають 3-А і 3-Б НВК №9, 4-В та 8-А ЗОШ №7, 8 клас у СЗОШ №5 та 11-й у ЗОШ №10.