Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
9 Травня 2019

ЗА КАНАПКУ – МІКРОХВИЛЬОВКА, ЗА ПІЦУ – ПАРИЖ!

Не вірите? У Кам’янці можливо все! 4 травня в пекарні «Crystal Bakery» відбувся довгоочікуваний фінал розіграшу романтичної подорожі до Парижа на двох. Учасниками стали кам’янчани, які в період з 1 лютого до 5 травня купили набір із п’яти піц в одній із фірмових пекарень ТОВ «Український кристал».

Володимир Юр’єв вручає приз родині ФіялковихСергій Шулик (крайній праворуч)Анатолій Саранчук (ліворуч) і Володимир Юр’євВипадковим жеребкуванням визначили щасливих переможців – родину ФІЯЛКОВИХ. Проте на цьому «кристалівські» сюр­призи не закінчилися, адже одразу провели інший, не менш цікавий конкурс. Присутні відповідали на бліц-запитання та змагалися за цікаві й корисні призи. За умовами, 6 учасників, які дали найбільше правильних відповідей, повинні були приготувати якомога більше канапок на швидкість. І місце та мікрохвильовку «Samsung» отримав Сергій Шулик, ІІ (приз – бутербродниця «Tefal») – Анатолій Саранчук, ІІІ (тостерниця «Tefal») – Ілона Дулепа.
– Ми забезпечили учасників усім необхідним: столами, посудом, продуктами та одягом, – коментує директор «Українського кристалу» Володимир ЮР’ЄВ. – Гадаю, що такі заходи дарують людям за­пал, ейфорію, тобто ті емоції, яких бракує в буденному житті. Це хороший відпочинок, який усім подарував незабутні враження. До речі, виготовленими смачними канапками ласували всі присутні.

Ольга БАНАХ.