Четвер, 25 Квітня 2024 р.
17 Травня 2019

ІНОЗЕМЦІ – ПІД КОНТРОЛЕМ

17 травня в місті проведено нараду керівництва Кам’янець-Подільського районного відділу УДМС України у Хмельницькій області спільно із представниками Кам’янець-Подільського РВ ГУ НП у Хмельницькій області. Захід проведено на виконання доручення ДМС України.

ІНОЗЕМЦІ - ПІД КОНТРОЛЕМПід час зібрання обговорено низку питань. Зокрема, щодо спільної діяльності міграційної служби та правоохоронних органів у протидії нелегальній міграції, спрямованої в першу чергу на захист суспільства; проведення спільних заходів щодо профілактики з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант»; основні правила перебування іноземців в Україні, у тому числі за умовами безвізового режиму, забезпечення неухильного дотримання прав іноземців та осіб без громадянства, гарантованих законодавством України; наслідки порушення іноземцями та особами без громадянства законодавства України з питань перебування, працевлаштування, здійснення підприємницької діяльності.
У ході проведення наради намічено подальші спільні заходи з нагляду та контролю за перебуванням іноземців на території міста і району.
Марія ГАВРИЛИШИНА, начальник районного відділу управління ДМС України у Хмельницькій області.