Середа, 24 Квітня 2024 р.
17 Травня 2019

НЕ ПОВЕРНУЛИСЯ ЗІ СХОДУ

14 травня місто попрощалося з двома військовослужбовцями 48 інженерної бригади, життя яких обірвалося в страшній аварії. В останню путь 27-річного командира інженерно-саперної бригади частини А4568 капітана Богдана АВРАМЕНКА та 38-річного водія автомобільного відділення взводу забезпечення солдата Івана КОЧЕРГІНА провели колеги, друзі, рідні, представники міської влади та кам’янчани.

– Важко стримати емоції, – розповів офіцер відділення по роботі з особовим складом військової частини А2738 майор Іван ВЕРЕТКО. – Богдан та Іван були товариськими, відповідальними і зразко­вими військовослужбовцями, справжніми фахівцями своєї справи. Неодноразово вони виконували завдання на сході України. Шкода, що пішли з життя ще такими молодими.
Хлопці саме поверталися із зони проведення ООС, як у Києві потрапили в смертельну ДТП. За повідомленням столичної поліції, подія трапилася вранці 10 травня на кільцевій дорозі в Святошинському районі. ВАЗ в’їхав у припарковану вантажівку МАН, що знаходилась на узбіччі проїжджої частини. Водій і пасажир ВАЗу померли на місці.
Солдата Кочергіна поховали в рідних Гуменцях, а капітана Авраменка – на батьківщині в Рівному. В обидвох залишилися неповнолітні діти.

Галина МИХАЛЬСЬКА.