Четвер, 25 Квітня 2024 р.
24 Травня 2019

У КУХНІ – ЯК НА ВОДОСПАДІ

Телевізор – під парасолькою, а в мисках замість салату – дощова вода. Злива, що промчала в минулі вихідні, підтопила не лише центр міста, а й оселю кам’янчанки Марії ТКАЧУК. Терпець у жінки увірвався – і скаргу на роботу «Управлінської компанії «Добробут» жителька будинку №33, що на вул.Пушкінській, направила до редакції.

«Узимку моя родина звернулася до «Добробуту» з проханням полагодити дах. І нам пообіцяли зробити це навесні, – йдеться в листі. – На початку весни розпочалися довготривалі грози, і ми помітили, що на кухні протікає стеля. Так тривало до 1 травня, а потім зі стелі почало текти не маленькими краплями, а ніби з відра. Коли звернулися до комунальників, вони прийшли і підставили відро. Пообіцяли щось полагодити, коли не буде дощів. Погода стала кращою, але так ніхто нічого і не ремонтував. А 18 травня моя кухня була заповнена відрами, тазиками та парасолькою. Тато поліз на горище, де стояло наповнене водою відро, яке залишили комунальники. Ще раз викликали майстрів, але й цього разу безрезультатно. Що робити нашій родині, якщо водоспад тече по стінах, а світло блимає від замикання?
По коментар ми звернулися до директора КП «Управлінська компанія «Добробут» Андрія ВІННІЧУКА, який запевнив, що аварійність на даху вже знято, але ремонт зроблять пізніше:
– Придбано матеріали. І щойно погодні умови дозволять, ми ліквідуємо щілини на даху. А доки йдуть дощі, робити це небезпечно.

Галина МИХАЛЬСЬКА.