П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
24 Травня 2019

РЕВІЗОР НЕ РЕКОМЕНДУЄ НІКОГО!

Саме з таким висновком покинула Кам’янець-Подільський знімальна група проекту «Ревізор». Символічно, що нова ведуча Юлія Панкова розпочала ювілейний десятий сезон проекту саме з нашого міста. 18 травня соцмережі вибухнули провокаційними фото очевидців зйомок та короткими підписами – «Це жах!».

Володарка білої рукавички для перевірки обрала низку закладів, зокрема сендвіч-бар «Троє в Каное», ресторан «ФрантЪ», кафе «Loft 26», магазин «Центральний» та інші. Наскільки відомо, жоден заклад, на жаль, не отримав відзнаки «Ревізор рекомендує».
Свої враження від ревізій власники деяких закладів описали на власних офіційних сторінках у «Фейсбуці»:

«У розпал дня, коли зала була майже повна і було багато замовлень, до нас, у найліпших традиціях програми, ввірвався натовп із камерами. Прямим ходом на кухню – і почалося шоу, – пишуть представники сендвіч-бару «Троє в Каное». – Так, ми не отримали відзнаки, але інс­пектори відзначили, що в нас класний інтер’єр, найкрутіші відгуки на гугл-карті в місті та неймовірно смачні страви.
Однак у нас на кухні знайшли «мотлох», крихти від хліба під грилем і засмалений фритюр. Не будемо виправдовуватися. Ревізор завітала в розпал роботи, та наявність засмаженої олії й неідеального фритюру – не вирок. Прибирання відбувається ввечері, а впродовж дня працівники роблять його поверхнево. Решту дрібниць, на зразок залишків штучного павутиння на стінах і люстрах після геловіну, навіть не хочемо згадувати.
Які ми зробили для себе висновки? По-перше, позитивного значно більше, і це добре. По-друге, зауваження некритичні та усуваються за кілька днів, і ми це виправили. Наша команда отримала чудову нагоду в програмі «Страсті за Ре­візором» довести свою думку та вибороти від­знаку.
Ще один чудовий момент під час перевірки – реакція наших любих відвідувачів. Гості ладні були роздерти знімальну групу за некоректне висвітлення. Щиро дякуємо вам за підтримку та віру в нас! Насправді саме Це є найбільшою відзнакою, а не табличка на стіні!».
Одночасно з ревізором і його командою до міста завітала Олена Філонова – ведуча пост­шоу «Страсті за Ревізором» та рубрики «Ревізор краси». Востаннє відома блондинка була тут 2017 року разом з екс-ревізором Миколою Тищенком. Цьогоріч Філоновій поталанило не лише відвідати екскурсію мальовничими місцями Поділля, а й побачити весь колорит із висоти пташиного польоту. А ще – зробити власну ревізію громадського туалету, що у сквері «Гунські криниці».
В ефір «Нового каналу» випуск із Кам’янцем-Подільським потрапить цього літа.

Ольга ГОЛУБ, Яна ТИЧИНСЬКА.