П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
24 Травня 2019

АКТОВИЙ ЗАЛ ВІДКРИЛИ КОНЦЕРТОМ

20 травня в Слобідці-Кульчієвецькій було справжнє свято: звучали музика і сміх, привітання і подяки, всі присутні відчували емоційне піднесення і гордість за громаду.

Цього дня відкривали оновлений актовий зал у приміщенні сільради. Першими оновлену сцену випробували місцеві колективи, працівники культури та юні артисти. Із вітальним словом до присутніх звернувся сільський голова Руслан НЕСТЕРОВ, який подякував народному депутату Володимиру МЕЛЬНИЧЕНКУ за сприяння у відновленні актового залу та наголосив, що пишається людьми, які живуть у громаді, де працюють фахові педагоги, де батьки виховують таких талановитих дітей.
Також у рамках підписаної уго­ди про співпрацю та партнерство між Слобідсько-Кульчієвецькою сільською радою та гміною Оброво 20-22 травня з робочим візитом у сільській раді перебувала група польських колег на чолі з вуйтом Оброво Анджеєм ВЄЧИНСЬКИМ.
Гості відвідали медичні заклади, дитячі установи та інші соціально-гуманітарні інституції громади, крає­знавчо-історичні пам’ятки району й міста. Учасники заходу обміняли­-
ся досвідом і обговорили шляхи напрацювання подальших контактів та можливого ініціювання зустрічей між організаціями, асоціаціями та економічними інститутами обох громад.

Прес-служба Слобідсько-Кульчієвецької ОТГ.