П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
24 Травня 2019

ПОШТА, ЯК У ЄВРОПІ

Сучасне, яскраве і затишне приміщення поштового відділення №16 учора відчинило двері для кам’янчан. Розташувалося воно на вул.Пушкінській, 44а. Тут обслуго­вуватимуть клієнтів 8 працівників. І хоча нове відділення «Укрпошти» стало дев’ятим у місті, проте першим, де з’явилися дитяча ігрова зона, сучасні скриньки та шафи.

Приміщення надав директор БВТЗОВ «Рокор» Олександр КОНЮШЕНКО. За допомогу із ремонтом та облаштуванням він отримав подарунки від керівництва обласного відділення «Укрпошти».
Як зазначила начальник відділення №16 Людмила ТКАЧ, тут мешканці міста зможуть отримати весь спектр послуг, які надає «Укрпошта»: сплатити за комунальні послуги,
відправити чи отримати переказ, бандеро­-лі, листи, отримати пенсію або соціальні виплати, придбати чи оформити передпла­-ту на видання тощо.
Поштове відділення працюватиме з понеділка по п’ятницю, з 8.00 до 19.00 (без перер­ви), в суботу – з 9.00 до 16.00.
На урочисте відкриття та символічне перерізання стрічки завітали міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ, народний депутат Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО, в.о. директора Хмельницького відділення «Укрпошта» Микола БУРЯ та працівники місцевих пош­тових відділень.

Галина МИХАЛЬСЬКА.