Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
31 Травня 2019

МОТО-ЛЕДІ ПРОМЧАЛИ КАМ’ЯНЦЕМ

Учора в Кам’янці знову було чути ревіння байків – цього разу в рамках українського етапу Всесвітньої мотоциклетної жіночої естафети до міста на «залізних конях» навідалися жінки.

Леді на байках, котрі стартували наприкінці лютого з Великобри­танії, днями доїхали до України. Тут їх маршрут розпочався 28 травня з Ягодина (Волинська область).

Українські дівчата також приєдналися до міжнародного заходу, учасники якого вже проїхали близько 30 країн, подолавши понад 30 тис. км.
– Стартували сто шістдесят жінок. Хлопці до нас долучалися дорогою, але тіль­ки як супровід, бо це суто жіночий рейд, – каже учасниця естафети Юліта.
Серед цілей заходу його учасниці вказують прагнення продемонст­рувати, що не тільки мототуристам чоловікам з інших країн безпечно мандрувати, а й жінка може проїхати як одна, так і групою.
Мото-леді на «залізних конях» зустріла директор департаменту гуманітарної політики міської ради Альона Кузема, яка вручила їм фотоальбоми про місто. Завітали мототуристки і до Старої фортеці.

Вікторія ШПАК.