Субота, 20 Квітня 2024 р.
14 Червня 2019

ЗАСЛУЖЕНІ НАГОРОДИ БЛАГОДІЙНИКІВ

Зліва направо: Марійка Бурмака, Сергій Фоменко, Сергій Ісаєнко, Олександр Максимчук, Марина АнтоноваНа початку цього тижня було оголошено результати регіонального конкурсу «Благодійна Хмельниччина – 2018», що відбувся в рамках Національного конкурсу «Благодійна Украї­на – 2018», який щорічно проводить Асоціація благодійників України.

За результатами благодійної діяльності на Хмельниччині, два «Янголи добра» прилетіли до Ка­м’янця-Подільського!
У номінації «Благодійник ро­-ку» I місце посів киянин із кам’янецьким корінням Дмитро САВЕНКО (в першу чергу за втілення потужного проекту «Арт-сквер «Джура» в с.Лісоводи Городоцького району, багаторічну благодійну діяльність на Хмельниччині та підтримку мотобольного клубу «Поділля-Мотор»).
А в номінації «Місцева бла­годійність» перемогу здобув благодійний фонд «МіСт» імені Михайла Савенка (засновник Дмитро Савенко, президент Сергій Ісаєнко).
11 червня в агентстві «Укрінформ» президент Асоціації благодійників України Олександр МАКСИМЧУК вручив нагороди – фігурки «Янголів добра» та дипломи переможців – Сергію ІСАЄНКУ.
Щиро дякуємо за визнання наших добрих справ! Вважаємо, що це спільна перемога всієї прекрасної команди волонтерів нашого благодійного фонду протягом семи років його діяльності.
Добру бути!

Любов ПОЛІЩУК, координатор благодійних програм БФ «МіСт» ім.Михайла Савенка.