Середа, 24 Квітня 2024 р.
26 Липня 2019

«ГОТУЄМО ДІТЕЙ ДО ШКОЛИ»

Саме так називається благодійна акція, що днями розпочалася на Кам’янеччині. Всі охочі можуть допомогти сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах, вимушених переселенців, учасників АТО підготувати школярів до навчального року, забезпечити їх усім необхідним.

Ініціатором акції є Хмельницький обласний центр соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді, який закликає долучитися місцеві громади та підприємців, волонтерів, благодійників. Торік завдяки їхній підтримці допомогу отримали 867 сімей, в яких виховуються 2489 дітей.
Центр соціальних служб уже передав понад 300 шкільних форм, 100 пар взуття та канцелярські товари. Під його патронатом перебувають два десятки родин, у яких виховуються 62 дитини.
До цієї акції щороку долучається і Кам’янець-Подільський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за підтримки міського голови Михайла Сімашкевича. Торік 114 дітей із 50 сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах і дуже скрутному матеріальному стані, отримали допомогу до нового навчального року.

За матеріалами прес-служби міської ради.