Середа, 24 Квітня 2024 р.
26 Липня 2019

ЮНІ ВІДПОЧИВАЛЬНИКИ ПОВЕРНУЛИСЯ

Завершився тижневий відпочинок для 45 юних кам’янчан із категорій діти-сироти, позбавлені батьківського піклування, діти, які опинились у складних життєвих обставинах і батьки яких загинули в АТО. 24 липня вони повернулися із Тарново-Подгурне (Польща).

П’ята поїздка до дружнього міста завдяки міському голові Михайлові СІМАШКЕВИЧУ та керівництву гміни відбулася на «ура». Діти приїхали хоч і втомленими, зате задоволеними. Адже щодня для них організовували екскурсії та відпочинок на різних локаціях.
Так, кам’янчани відвідали аквапарк «Tarnowskie termy», парк розваг в Янковіце, заклад відпочинку та дозвілля «Piraski park rozrywki «Nenufar Club», що розташований у місті Косьцян. Діти мали змогу побувати на восьми тематичних островах, покататися на човнах, каяках, плотах, прогулянковому катері, погратися на різноманітних атракціонах.
Побачили вони й історичні пам’ятки міста Познань: ринкову площу, Ратушу, королівський замок. Побували в інтерактивному центрі історії «Brama poznania», парку «Park Mickiewicza», оперному театрі.
Пізнавальними були й екскурсія до м.Торунь – батьківщини Ніколи Коперніка, та відвідування планетарію, Дому астронома, Кривої башти, Центру популяризації космосу «Planetarium – Torun».
Вечори також не минали без цікавих спортивних ігор на пляжі, пригощання морозивом, вечерь біля вогнища, купання в озері, перегляду фільмів на великому екрані. Тож програма цьогоріч була надзвичайно насиченою.
А на завершення відпочинку – корисні подарунки від сторони, яка приймала.

Прес-служба міської ради.