П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
22 Серпня 2019

ЗДІЙСНИ ПРОЄКТ СВОЄЇ МРІЇ

Першого вересня розпочинається прийом за­явок на участь у Громадському бюджеті – програмі, яка дозволяє кожному мешканцю міста долучитися до розподілу коштів міської скарбниці.

Міською владою реалізовано сім проєктів, які були запропоновані кам’янчанами і перемогли шляхом голосування.
– Проєкти, що були втілені в життя за два роки дії програми, – гарний приклад співпраці влади і громади, – коментує міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ. – Це огорожа СЗОШ №1; спортмайданчик у ДЮСШ №2; двір на Драй- Хмари, 17; новий фасад і вікна у ЗОШ №12; ремонт дитячого майданчика на Гагаріна, 17; сквер Шкільний.
Один із останніх проєктів – облаштування скейт-майданчика у парку Героїв Євромайдану, що зараз на стадії завершення. До речі, ми переконалися, що не завжди сума, вказана авторами ідеї, збігається з необхідною.
Адже справу хочеться зробити якісно, із дотриманням усіх вимог і стандартів, тому довелося шукати додаткові кошти. І треба віддати належне компанії «CRH», яка погодилася стати спонсором і виділила 400 тисяч гривень. Надалі експертна рада чітко прораховуватиме вартість кожного проєкту.
2020 року програма продовжиться, фінансування Громадського бюджету передбачається у розмірі, не меншому одного мільйона гривень.
Прийом заявок триватиме із 1 до 30 вересня. Зразки бланка розміщено на офіційному сайті міськради.