Середа, 01 Травня 2024 р.
30 Серпня 2019

ЗАПАСАЙМОСЯ ГАЗОМ НА ЗИМУ!

«Твоя енергонезалежність» – під такою назвою 23 серпня стартувала акція для споживачів, які мають індивідуальне опалення і не мають боргу за спожите блакитне паливо. Їм надана можливість до 23 вересня придбати персональний резерв газу на весь опалювальний сезон за зниженим літнім тарифом – 5995,53 грн за 1000 куб. м.

Як повідомили у прес-службі ТОВ «Хмельницькгаззбут», максимальний обсяг закупівлі блакитного па­лива обмежений – 25 тис. куб. м на одне домогосподарство. Гарантом збереження запасів газу і стабільної ціни на нього є НАК «Нафтогаз Украї­ни». Оформити і оплатити покупку можна за допомогою Особистого кабінету на сайті 104.ua або у Центрі обслуговування клієнтів (вул. Симона Петлюри, 14), маючи при собі паспорт та актуальні показання лічильника газу. Завдяки цій акції, споживачі можуть зекономити близько 25% витрат на газ в опалювальний період.
Щоправда, у ціні не враховані по­слуги за доставку газу. Вартість цієї послуги, а також залишок передплаченого газу будуть зазначені в щомісячному рахунку за спожитий газ.
Використовувати його можна буде з 1 жовтня 2019 р. до 31 березня 2020.

Підготувала Галина МИХАЛЬСЬКА.